Модерни танци в Студентски град - София - MVJ
  • +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Модерни танци

Модерни танци

ВИД

Танци

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

55 мин.

ИНТЕНЗИВНОСТ

Средна

СТАТУС

Неактивен

Описание

⚡️ Танцува ли ви се под ритмите на популярните и горещи хитове на Katy Perry, Inna, Rihanna, Beyonce, Pussycat dolls, Lady Gaga, Jennifer Lopez …? Ако искате да усетите ритъма на техните танци елате при нас!

Модерният танц напомня за изящността на класическия балет и ярко заявява страстта на съвременните танци. Съвременните танци не се асоциират със специфична танцова техника, те са компилация от различни танцови техники, базирани на популярните танци, няма строги правила и ограничения. Този клас е за тези, на кoитo прoсто им се танцува под звуците на различни музикални стилове като поп, хаус денс, диско денс, R&B и други. Модерният танц е красота, съблазън, предизвикателство.

Също извайва динамично, красиво и гъвкаво тяло, действа благотворно върху здравето, повишава физическата издръжливост, капацитета на дихателната и сърдечно-съдовата система. Един час включва разучаване на танцови движения и хореографии, серии от упражнения за развиване на танцови и физически качества и много забавление.

Инструктори

Видео

Галерия

Send this to a friend