Пилатес - MVJ
  • +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Пилатес

Пилатес

Pilates (Пилатес) групови тренировки, Студентски град, MVJ Sport
icon thunder

ВИД

Спорт
icon clock

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

55 мин.
icon graphic

ИНТЕНЗИВНОСТ

Ниска
icon check

СТАТУС

Активен

Описание

Методът „Пилатес“ е система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди повече от деветдесет години от германеца Йозеф Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие и прави фигурата по-стройна и стегната.

Методът разглежда тялото като едно цяло, не изолира група мускули и не работи само върху опредена област, характерно за фитнес системите. Целта е постигане на равновесие, подобряване на кръвообращението, облекчаване от стреса, повишаване на издръжливостта.

Методът „Пилатес“ е Вашето решение за стройна и тонизирана фигура. Натоварването е разнообразно и подходящо както за начинаещи, така и за напреднали. Движенията се изпълняват с бавно темпо и с концентрация върху дишането, за да се постигне максимален ефект от мускулната работа. Заниманията взаимстват упражнения и от други стилове като Каланетика, Стречинг, Йога, Класически балет и др., както и използването на гирички, топки и ластици. Подчертаната работа за коремната мускулатура и правилната стойка са в основата на стила  „Пилатес“.

Джоузеф Пилатес твърди: „Добрата физическа форма не може да се постигне с пожелания, нито може просто да се купи. Добрата физическа форма е първата предпоставка за щастие.“
Опитайте вкуса на щастието с „Пилатес“!

Инструктори

Видео

Галерия

Send this to a friend