• +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Информация за Танци и аеробика

  • Home /
  • Информация за Танци и аеробика

Информация за Танци и аеробика

MVJ SPORT разполага с три зали в Зимен дворец – танци и аеробика и една зала в Студентска поликлиника – танци и аеробика. И двете локации се намират в Студентски град, София.

За клиентите са осигурени съблекални със заключващи шкафчета, душ в Студентска поликлиника, фоайе за отдих, детски кът, паркинг (точно пред входа на сградата), професионално озвучение, климатик. В оборудването са включени постелки за различните видове тренировки (меки от дебела гума за Йога и Пилатес, твърди квадрати за Аеробни тренировки), класически и Зумба гирички, различни видове ластици, класически и Core степове на Reebook за аеробни тренировки, малки трамплини, боксови круши за Тае бо и Fit box, свободни тежести, медицински топки, големи топки за Fit ball, Канго Джъмпс обувки, столове за Зумба Сентао и др.

MVJ SPORT предлага за продажба спортни дрехи и хавлии с марката на студиото, хранителни добавки на 4+ Nutrition: L-carnitin, добавки за отслабване, протеинови десерти, здравословни вафли на Skala, вода, сокове с витамини и минерали, енергийни напитки и др.

ЗАЛА 1 - ЗИМЕН ДВОРЕЦ - танци и аеробика

Залата е с големина 120 кв.м., с настилка – паркет, огледала, диско осветление, професионално озвучение, микрофони и Wi Fi. Налична е професионална сглобяема сцена с размер 4×2 м. с височина 40 или 60 см.

ЗАЛА 2 - ЗИМЕН ДВОРЕЦ - танци и аеробика

Залата е с големина 40 кв.м., с настилка – паркет, огледала на три стени, професионално озвучение и Wi Fi.

ЗАЛА 3 - ЗИМЕН ДВОРЕЦ - танци и аеробика

Залата е с големина 60 кв.м., с настилка ламиниран паркет. Има музикална уредба и огледала.

СТУДЕНТСКА ПОЛИКЛИНИКА - танци и аеробика

Залата е с големина 100 кв.м., с настилка – ламиниран паркет, огледала, диско осветление, професионално озвучение, микрофони и Wi Fi. Налична е професионална сглобяема сцена с размер 4×2 м. с височина 40 или 60 см.

MVJ studio се намира в непосредствена близост и бърз достъп от кварталите Мусагеница, Дървеница, Дианабад, Симеоново, Витоша, Бояна, Драгалевци, Младост, Мусагеница, Малинова Долина, Лозенец, Хладилника, Кръстова Вада, Драгалевци, Изток, Изгрев.

Залите се отдават под наем почасово за провеждане  на  групови и индивидуални занимания, семинари, уъркшоп, презентации, изложби, партита за деца и възрастни.

За допълнителна информация се сврържете с нас на 0878 27 28 22.

Send this to a friend