• +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Денис Хаджиев

Денис Хаджиев

Кондиционни тренировки

Денис Хаджиев e с 15 години стаж в спорта. Тренирал e силов трибой, борба, плуване, ММА, Kрос фит, бокс и кикбокс, pole dance и бодибилдинг. Инструктор е в различни тренировки за любители от 10 години, като има голям опит в родния му град Варна. 
Сертифициран инструктор е по Bulgarian bag, магистър в НСА “Васил Левски” със специалност спорт, фитнес и здраве. Специлизира в кондиционната тренировка.
Занимава се с подготовка на състезатели по културизъм и кодиционна подготовка на професионални спортисти в различни спортове. 
Денис предлага различен индивидуален подход към своите клиенти в MVJ SPORT като заедно с тренировките им съставя хранителни режими и таргети за постигане на реални резултати. Разделил е своите кондиционни тренировки в различни направления като за всяко от тях набляга на различни физически качества. Fun fit функционална тренировка е за балансирано трениране на хармонично тяло. Power Fit е силова тренировка, в която набляга на силовите качества на трениращите. Free fight condition е бойна кондиционна тренировка, за която използва специални татами за бойни спортове. 

Видео

Галерия

Send this to a friend