• +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Мая Гайдарова

Мая Гайдарова

Степ аеробика | Kangoo Jumps

Мая Гайдарова е сертифициран инструктор Kangoo Jumps, Super Jump тренировка с батути към Coalspot Jill Cooper и Piloxing Ssp.

Завършила е икономика и мениджмънт, но професионално работи като инструктор. Тренирала е спортна гимнастика. Започнала е с интензивни групови занимания, като Тае Бо, Степ Аеробика и Инсанити. 
От 2015 Kangoo Jumps е неразделна част от нейния живот и е лицензиран международен Kangoo Jumps инструктор. “Защо ме завладя Kangoo Jumps ? Веднага отговарям: обичам интензивният спорт, танца, да създавам собствена хореография и да поддържам перфектна фигура Всичко това се съчетава с тренировките по Kangoo Jumps. Освен това Kangoo Jumps предпазва гръбначния стълб и не натоварва ставите. Часовете са много забавни, за много кратко време изгаряме излишните калории, тъй като по време на едночасова тренировка Kangoo Jumps могат да се изгорят до 1200 калории, повдига тонуса и те поддържа в една много добра физическа форма. Любимият ми стил на водене е изграждането на хореография от основните движения лесна за следене и близка до танца, не ти омръзва, защото винаги има нови движения, които можем да научим. Чакам ви в залата за да направим всичко това заедно с нетърпение.”

Видео

Галерия

Send this to a friend