За нас - MVJ
  • +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

За нас

За нас

Добре дошли!
MVJ SPORT е център за групови тренировки по танци и аеробни спортове в един от най-динамичните квартали на София – Студентски град. Вече дванадесет години успешно развиваме класове за всички възрасти. Целта ни е да стимулираме към здравословен начин на живот, чрез приятни емоции в уютна и приятелска атмосфера.

Нашата концепция е да предоставим максимално атрактивна програма от тренировки. Ние мотивираме нашите клиенти да се включват в различни танцови и тренировъчни програми. Доверете се на нашите квалифицирани инструктори да ви вкарат във форма с голямото разнообразие от стилове: Салса и Бачата танци, Kangoo Jumps, Табата, Модерни танци, Zumba fitness,  STRONG Nation, Йога, Народни танци, Пилатес, Zumba KIDS, Aero Fit ball.

MVJ SPORT разполага с две зали в Студентска поликлиника. Намират се в Студентски град, София.

За клиентите са осигурени съблекални със заключващи шкафчета, индивидуална съблекалня с душ, фоайе за отдих, детски кът, паркинг (пред входа на сградата), професионално озвучение, климатици. В оборудването са включени постелки за различните видове тренировки (меки от дебела гума за Йога и Пилатес, твърди квадрати за Аеробни тренировки), класически и Зумба гирички, различни видове ластици, класически и Core степове на Reebook за аеробни тренировки, малки трамплини, боксови круши за Тае бо и Fit box, свободни тежести, големи топки за Fit ball, Канго Джъмпс обувки, столове за Зумба Сентао и др.

MVJ SPORT предлага за продажба спортни дрехи и хавлии с марката на студиото, хранителни добавки на 4+ Nutrition: L-carnitin, добавки за отслабване, протеинови десерти, здравословни десерти Skala, вода, сокове с витамини и минерали, енергийни напитки и др.

Детски кът е на разположение безплатно за децата. Не е осигурен аниматор. При запитване може да се резервира срещу допълнително заплащане.

ЗАЛА 1

Залата е с големина 100 кв.м., с настилка – ламиниран паркет, огледала, диско осветление, професионално озвучение, микрофони и Wi Fi. Налична е професионална сглобяема сцена с размер 4×2 м. с височина 40 или 60 см.

ЗАЛА 2

Залата е с големина 50 кв.м., с настилка – ламиниран паркет, огледала, диско осветление, професионално озвучение, микрофони и Wi Fi.

MVJ studio се намира в непосредствена близост и бърз достъп от кварталите Мусагеница, Дървеница, Дианабад, Симеоново, Витоша, Бояна, Драгалевци, Младост, Мусагеница, Малинова Долина, Лозенец, Хладилника, Кръстова Вада, Драгалевци, Изток, Изгрев.

Залите се отдават под наем почасово за провеждане  на  групови и индивидуални занимания, семинари, уъркшоп, презентации, изложби, партита за деца и възрастни.

За допълнителна информация се сврържете с нас на 0878 27 28 22.

Send this to a friend