Сватбен танц - MVJ
  • +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Сватбен танц

Сватбен танц

Видео

ВИД

Танци

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60 мин.

ИНТЕНЗИВНОСТ

Ниска до Средна

СТАТУС

Активен

Инструктори

Описание

👰🏾 Сватбеният ден е най-вълнуващия момент за една влюбена двойка. Доверете се на нашите професионалисти, които не само ще ви дадат увереност на дансинга, а и ще ви накарат да преоткриете неочаквани емоции с любимия човек. Нашият екип от хореографи е с опит в подготовката на сватбен танц от 10 години, през които над 400 влюбени двойки ни се довериха за изготвянето на първия им сватбен танц.

💃🏽 Танцовата програма за младоженци включва избор на песен, миксиране на музика, изготвяне на индивидуална хореография и подготовка за нейното изпълнение. Хореографиите са съобразени и се изготвят според ндивидуалните възможности и желания на младоженците. Не е необходимо да имате предварителна танцова подготовка, за да се включите в това обучение.

⭐️ Освен в уроци за първи сватбен танц можете да се включите и в обучение по Народни танци и хора, както и в различни танцови стилове като Стрийт денс, Диско, Модерни танци, Латино (Салса, Меренге, Бачата, Самба, Ча-ча, Джайв, Пасо добле), Стандартни/Бални танци (Валс, Танго, Слоу фокс, Куик степ), Zumba, Аржентинско танго и др.

Обучението се провежда под формата на индивидуални уроци в удобно за Вас и инструктора време.
⚡️ Свържете се с нас на телефон 0897972342 за запазване на час за безплатна консултация с хореограф. 

💶 Сватбени пакети:
3 тренировки: 210 лв.
5 тренировки: 300 лв.
* Пакетите избирате според Вашите желания за сложност и времетраене на хореографията.
* Включва хореография и рязане на музика (до 3 песни).

Видео

Галерия

Send this to a friend