• +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Сватбен танц

Сватбен танц

ВИД

Танци

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60 мин.

ИНТЕНЗИВНОСТ

Ниска до Средна

СТАТУС

Активен

Описание

👰🏾 Сватбеният ден е най-вълнуващия момент за една влюбена двойка. Доверете се на нашите професионалисти, които не само ще ви дадат увереност на дансинга, а и ще ви накарат да преоткриете неочаквани емоции с любимия човек. Нашият екип от хореографи е с опит в подготовката на сватбен танц от 6 години, през които над 100 влюбени двойки ни се довериха за изготвянето на първия им сватбен танц.

💃🏽 Танцовата програма за младоженци включва избор на песен, миксиране на музика, изготвяне на индивидуална хореография и подготовка за нейното изпълнение. Хореографиите са съобразени и се изготвят според ндивидуалните възможности и желания на младоженците. Нито една от хореографиите не се повтаря или копира предходна. Не е необходимо да имате предварителна танцова подготовка, за да се включите в това обучение.

⭐️ Освен в уроци за първи сватбен танц можете да се включите и в обучение по Народни танци и хора, както и в различни танцови стилове като Хип-хоп, Стрийт денс, Диско, Модерни танци, Латино (Салса, Меренге, Бачата, Самба, Ча-ча, Джайв, Пасо добле), Стандартни/Бални танци (Валс, Танго, Слоу фокс, Куик степ), Zumba, Аржентинско танго, Belly dance и др.
Обучението се провежда под формата на индивидуални уроци в удобно за Вас и инструктора време.
⚡️ Свържете се с нас на телефон 0878272822 за запазване на час за консултация с хореограф. 

💶 Индивидиални и Сватбени уроци до двама човека:
1 тренировка: 48 лв.
3 тренировки: 125 лв.
5 тренировки: 180 лв.

💶 Индивидуални и Сватбени уроци за над трима човека:
1 тренировка: 55 лв.
3 тренировки: 145 лв.
5 тренирвки: 210 лв.
* Пакетите избирате според Вашите желания за сложност и времетраене на хореографията.

Инструктори

Видео

Галерия

Send this to a friend