Валентина Недева - MVJ
  • +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Валентина Недева

Валентина Недева е един от първите български Зумба инструктори.

Сертифицирала се е в Zumba Toning, Zumba Sеntao (със столове), Zumba Кids, Strong by Zumba, Basic 2, Pro skills, Zumba Core, Zumba Glutes. Личен профил в Zumba instructor network – http://valentinanedeva.zumba.com/

Валентина е организатор на големи Зумба събития като маратони, мастър класове, партита,обучения за инструктори (подробности тук).

Валентина е била състезател и преподавател по Спортни танци. Тя е дипломиран треньор в Национална Спортна Академия „Васил Левски“ по Спортни танци, Спортна журналистика и Спортна педагогика. Носител е на купа България по Латино-американски танци, вицешампионски титли на купа България по Стандартни танци, бронзов медал на републиканско първенство по десетобой, трето място в националната ранг листа по Стандартни танци.

Била е професионален танцьор и хореограф в ТВ предаванията ‘Dancing stars’, „Танцувай с мен“ по БТВ и „Най-хубавите години от нашия живот“ по БНТ.

Кариерата си като треньор по танци започва през 2001 г. в Клуб по Спортни танци „Варна 2000“. Следват студио „Елиас спорт“, Монтесори детска градина ‘Casa dei bambini’, ЦДГ „Преспа“ в София.

През 2009-та по покана на Галена Великова преподава в ‘Galena’s dance studios’, Гърция.
Била е треньор на състезатели като вицешампионите за деца по Спортни танци, както и много други шампиони в различни състезателни класове.

Видео

Галерия

Send this to a friend