• +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Салса и Бачата

Салса и Бачата

салса и бачата

ВИД

Танци

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60 мин.

ИНТЕНЗИВНОСТ

Средна

СТАТУС

Активен

Описание

🔥 НОВА ГРУПА за начинаещи по Салса и Бачата стартира на 11.10.21

👉 Салсата е секси, енергичен и забавен танц. За разлика от някои танци по двойки, салсата е много социален танц. Не е нужно да имате постоянен партньор, дори често се случва да танцувате с хора, които не познавате изобщо – това е и една от забавните страни на танца. Салсата е много популярна по целия свят, затова където и да отидете може лесно да намерите някое салса парти, на което да се позабавлявате. Името на испански означава сос, или в този случай вкус или стил. Означава сос в истинския си смисъл, защото салсата е смесица от много стилове, звуци и инструменти. Най-разпространените стилове са Ел Ей, Ню Йорк и Кубински стил.
👉 Бачата е популярен романтичен 
танц, произхождащ от Доминиканската република. Танцува се в двойка в близък хват на бачата музика в такт 4/4. Основният музикален инструмент, на който се свири, е китара, което допринася за романтиката в мелодията. Това го прави един от най-предпочитаните танци сред влюбените двойки, а и не само. Танцът набира все по-голяма популярност, а надали има някой, който да не е чувал песента на Aventura “Obsession”.

✔️ Инструктори: Яни и Дени – танцьори към Салса формацията на Раул Торрес.
✔️ Facebook група: https://www.facebook.com/groups/salsa.mvjstudio/

 

⭐MVJ SPORT⭐
☎ +359 878 27 28 22
🌐 mvjsport.com

 MVJ.SPORT
 mvj_sport

📍 София, Студентски град
▶ Танци и аеробика в Зимен дворец. Централен вход под Provocateur club на ул. “Акад. Борис Стефанов”.
▶ Танци и аеробика в Студентска поликлиника. Централен вход, ет. 4. Адрес: ул. “Акад. Стефан Младенов” N 8, на кръстовището до УНСС.

Инструктори

Видео

Галерия

Send this to a friend