• +359 878 272 822
  • гр. София, Студентски град

Steel training

Steel training

ВИД

Спорт

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

55 мин.

ИНТЕНЗИВНОСТ

Висока

СТАТУС

Неактивен. Във ваканция

Описание

Steel Training е тренировъчна система от семейството на STEEL PROGRAMS, която използва лостове с тежест. Въпреки, че фитнес тренировките понякога са наричани скучни, този клас може да разбие този предразсъдък, защото всяко движение пасва перфектно на специално създадената за Steel training музика. Тренировката е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали, защото участниците могат лесно да регулират тежестите, с които тренират.
Програмата е разработена в съответствие с проучвания, които я квалифицират като безопасна тренировъчна система, а нейната структура е предназначена да предостави на участниците прост, безопасен и забавен начин да тренират, да активират функционирането на тялото и ума, осигурявайки промяна в качеството им на живота, увеличаване на мускулната сила и издръжливост, изгаряне на мазнини, подобряване на координацията и повишаване нивото на самочувствие.
Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=LVrfNIOaiFY
——————————————————————————————-
⭐MVJ SPORT⭐
☎ +359 878 27 28 22
🌐 www.mvjsport.com
💌 Лично съобщение на: 
https://www.facebook.com/MVJ.SPORT/
📍гр. София, Студентски град
▶ Кондиционна зала – Зимен дворец на спорта. Намира се в сградата на Зимния дворец – вход от ляво на централен вход. ул. “Акад. Борис Стефанов”.
▶ Танци и аеробика в Зимен дворец – намира се в сградата на Зимния дворец – ЦЕНТРАЛЕН вход под Night Flight club на ул. “Акад. Борис Стефанов”.
▶ Танци и аеробика в Студентска поликлиника, централен вход на сградата, ет. 4. Адрес: ул. “Акад. Стефан Младенов” N 8, на кръстовището на УНСС.

Инструктори

Видео

Галерия

Send this to a friend